هفتمین دوره جشنواره تولید محتوای الکترونیکی
هفتمین دوره
جشنواره تولید محتوای الکترونیک
همزمان در استان آ.غ در شهرستان ماکو هم اجرا می شود .
به گزارش کار شناس اطلاع رسانی وروابط عمومی به نقل از حوزه معاونت پژوهش وبرنامه ریزی ، واحد فناوری منطقه درراستای تکمیل طرح آموزشی « تولید محتوای الکترونیک » که درسال تحصیلی گذشته دربرخی ازمدارس علاقه مند به اجرا گذاشت . امسال دستورالعمل هفتمین دوره جشنواره تولید محتوای الکترونیکی به کلیه مدارس ابتدائی ، متوسطه اول و دوم منطقه ارسال شده است دراین فراخوان معلمان ودانش آموزان مشمول شرکت در مسابقه خواهند بود . هدف ازاجرای این جشنواره توسعه ی بهره وری ازطریق کارافزارهای آموزشی ورسانه های الکترونیک می باشد . دستورالعمل اجرا به صورت دقیق به مدارس ارسال شده است .
تولید محتوای الکترونیکی چند رسانه ای متناسب با نیاز معلمان و دانش آموزان و استفاده هوشمندانه از آن ها، یکی از سیاست های بر شمرده شده در سند تحول بنیادین آموزش وپرورش و برنامه درسی ملی جمهوری اسلامی ایران است . بهره گیری از فناوری های نوین آموزشی با رویکرد حل مسأله در تولید مواد و رسانه های یادگیری، توسعه سیاست چند تألیفی و زمینه سازی برای مشارکت فعال استان ها، معلمان و مربیان در تولید، تکمیل و غنی سازی مواد، منابع و مراکز متنوع یادگیری ؛ تولید و توزیع مواد و منابع یادگیری متناسب با توانمندی ها و ظرفیت های مناطق و مدارس؛ بسترسازی برای بسط و توسعه تجارب و ابتکارات معلمان و مربیان و دانش آموزان در طراحی، ساخت و ارزشیابی مواد و منابع یاددهی و یادگیری، سیاست های دیگری هستند که آنها را در راستای توانمندسازی مدرسه برای ایفای نقش اصلی و محوری در حرکت به سوی وضع مطلوب در تولید و بهره برداری از مواد و رسانه های یادگیری، مراکز و منابع متنوع یادگیری مورد توجه قرار داد.
سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در اجرای مفاد سند تحول بنیادین ، سند برنامه درسی ملی و سند توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزشی و همچنین تقویت، توسعه و تکمیل محتوای شبکه ملی مدارس ایران (رشد) به عنوان شبکه اصلی پشتیبان برنامه درسی در نظر دارد؛ جشنواره حمایت از پدیدآورندگان محتوای الکترونیکی دانش آموزان و معلمان با رویکرد های جدید آموزشی را با اهداف ذیل برگزار نماید:
- 1. توسعه وتعمیق فرهنگ تولید محتوای الکترونیکی واستفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در فرآیند یادگیری
- 2. ایجاد زمینه مناسب برای شناسایی و پرورش توانمندی های معلمان، دانش آموزان، دانشجو معلمان و مدرسان در تولید مواد و رسانه های الکترونیکی یادگیری
- 3. تولید مواد و رسانه های یادگیری متناسب با نیاز معلمان و دانش آموزان و استفاده از آن ها در فرآیند تدریس
- 4. زمینه سازی برای مشارکت فعال معلمان و مربیان در تولید، تکمیل و غنی سازی مواد و منابع متنوع یادگیری
- 5. توانمندسازی مدرسه برای ایفای نقش اصلی و محوری در نیل به وضع مطلوب در تولید و بهره برداری از مواد و رسانه های یادگیری، مراکز و منابع متنوع یادگیری.
- 6. ایجاد زمینه استفاده از مواد و رسانه های آموزشی مبتنی برفناوری های آموزشی در فرآیند یاددهی-
شیوه اجرا
این جشنواره در دو مرحله ( مرحله اول بصورت استانی ومرحله دوم بصورت کشوری از میان تولیدات برگزیده شده مرحله اول ) برگزار خواهد شد.
گروه های شرکت کننده
- 1. دانش آموزان
- دانش آموزان پایه ششم دوره ابتدائی
- دانش آموزان دوره متوسطه اول و دوم
- هنرجویان هنرستان های فنی، حرفه ای و کاردانش
- تبصره : دانش آموزان شامل کلیه مدارس استثنایی، مدارس غیر دولتی و دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان نیز می شود
- 2. معلمان (مربیان)*
- آموزگاران و دبیران دوره ابتدائی ، و متوسطه اول و
- معلمان مدارس استثنایی ، غیر دولتی و استعدادهای درخشان
- هنرآموزان هنرستان های فنی؛ حرفه ای و کاردانش
- مدرسان دانشگاه فرهنگیان
- کارکنان آموزشی شاغل در ادارات آموزش و پرورش
- *در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، «معلم» و «مربی» مترداف هم به کار رفته است.
- 3. دانشجویان
- دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان
- تبصره1 : دانش آموزان و معلمان و دانشجویان می توانند محصول خود را به صورت کار اشتراکی )دانش آموز، معلم، دانشجو، مدرس ( ارائه نمایند.
- تبصره2 : معلمان مدارس غیردولتی پس از دریافت تائیدیه از مدرسه محل خدمت می توانند از طریق مدرسه محصول خود را در جشنواره شرکت دهند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید دستوالعمل برگزاری این جشنواره را از قسمت فایل های ضمیمه دریافت نمایید. یا اینجا کلیک کنید